EDITORIAL | Crima în masă de la Fântâna Albă se va repeta atât timp cât va exista Imperiul Răului

I-au secerat cu mitralierele, iar pe cei care au încercat să fugă i-au ajuns din urmă călare și i-au spintecat cu săbiile. Unii au murit imediat, alții au supraviețuit masacrului, fiind doar răniți. Drama lor a fost și mai mare însă, deoarece au fost târâți, legați cu frânghii de cai, până la o groapă comună, în care au fost aruncați cu toții, iar după aceea îngropați de vii împreună cu morții. Vreo două zile s-a mișcat pământul până și-au dat duhul și ei!… Înfiorător!

Bătrâni, mame cu prunci în brațe, familii întregi ale căror singure „arme” erau crucile, pe care le-au luat din biserici și cu care au pornit la drum. Peste 3000 de suflete nevinovate!

Nu au făcut nimic rău, nu au încălcat nicio lege! Singura greșeală pe care au comis-o acești bieți oameni a fost că i-au crezut pe criminalii sovietici, când le-au spus că-i lasă să plece în România, dacă își doresc…

Se întâmpla în sfânta zi de Paști, pe 1 aprilie 1941! La Fântâna Albă, în Bucovina noastră, ruptă din trupul țării. Lângă granița pe care și-a tras-o Imperiul Răului, după ce ne-a contropit pământul și ne-a impus ideologia lui satanică.

Acest barbarism ieșit din comun este, pur și simplu, de neimaginat, pentru orice om cu o minimă decență. Nu poți justifica așa ceva! Și nici să ascunzi nu poți. 50 de ani au încercat mizerabilii să ascundă această crimă oribilă, dar n-au putut. Pentru că sângele vărsat a rămas imprimat în memorie și nu poate fi șters.

Credeți că s-a schimbat ceva între timp? Că acești călăi nu mai există? Ba da, există, și chiar în aceste clipe încearcă să refacă Imperiul Răului și să ne înrobească din nou. Și sunt gata să ne omoare cu aceeași cruzime, chiar dacă îi credem pe cuvânt. Nu vă faceți iluzii, sunt aceiași…

Nu există „sfânta Rusie”. Da, există și acolo sfinți, așa cum există și oameni cumsecade. Dar cei care încearcă să vină peste noi nu au nimic sfânt. O demonstrează în fiecare zi în Ucraina de azi, când, la fel ca atunci, omoară cu cruzime oameni nevinovați. Și în sfânta zi de Crăciun, și în sfânta zi de Paști, și în fiecare zi. Demonul demon rămâne, chiar dacă îl îmbraci în sutană.

Uitați-vă în urmă, atunci când ne trageți înapoi, mancurților care ne elogiați călăii!

Doamne, miluiește-i pe martirii noștri, răpuși de mâna criminală, și primește-i în Împărăția Ta! Și apără-ne de cel rău!

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *