Alex Cozer, atac la Victor Parlicov: Nu sunt la Termoelectrica, am refuzat propunerea. Ministerul Energiei comunică mizerabil!

„Nu sunt în Consiliul de Administrație la Termoelectrica, am refuzat propunerea în acest sens” – așa a reacționat jurnalistul Alex Cozer la informația prezentată de ministrul Energiei Victor Parlicov, care a scris pe Facebook că i-a propus lui Cozer funcția la Termoelectrica. 

Mai mult, Cozer s-a arătat deranjat de modul în care informația a apărut în spațiul public și a spus că „cei de la Ministerul Energiei comunică dezastruos, pe alocuri chiar mizerabil”. 

„Nu sunt în Consiliul de Administrație la Termoelectrica, am refuzat propunerea în acest sens. Cei de la ministerul Energiei continuă să comunice de-a dreptul dezastruos și mizerabil, pe alocuri. Eu într-adevăr am avut o discuție cu Victor Parlicov, care mi-a propus să merg la Termoelectrica, eu însă am refuzat. Și explic de ce. În primul rând, sunt jurnalist, care a făcut mai multe investigații despre numeroasele ilegalități și voi continua să mai fac acest lucru, ori de câte ori voi avea informații în acest sens”, a spus Cozer într-o postare video pe Facebook. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *