Ana Revenco ar putea reveni într-o altă funcție de stat. Igor Grosu: Este o profesionistă, avem nevoie de ajutorul ei

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Ana Revenco, se va regăsi în curând într-o nouă funcție. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului și liderul PAS, Igor Grosu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„ – Acești oameni, colegi de-ai noștri, o să se regăsească în alte instituții în care noi avem nevoie de capacitățile lor.

   – Ana Revenco unde se va regăsi?

   – Haideți așa: să așteptăm un pic. Bine, eu vorba de domeniu conex, ceva, evident o instituție de stat. Este o profesionistă, a pus și pune foarte mult suflet în ceea ce face și noi avem nevoie de ajutorul ei,  de aceea eu sper foarte mult că în curând o să revină cu noi forțe”, a declarat Igor Grosu.

În luna iulie, Ana Revenco, alături de Anatolie Topală, care îndeplinea funcția de ministru al Educației, și Lilia Dabija, fost ministru al Infrastructurii, și-au depus cererile de demisie, fără a oferi o explicație clară pentru deciziile lor. Recent, deputatul PAS Lilian Carp a sugerat o posibilă conexiune între demisia Anei Revenco și tragicul incident de la aeroport, care s-a soldat cu două victime.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *