BREAKING NEWS | Rustam Așurov, autorul atacului de la aeroportul din Chișinău, a murit la spital

Atacatorul de la aeroport a murit în luni seară, a anunțat printr-un mesaj scurt Inspectoratul General al Poliției. Rustam Așurov era internat în stare extrem de gravă și era ținut în viață de aparate. Starea de sănătate a lui Rustam Așurov, tadjicul care, vineri seară, a împușcat doi oameni la Aeroportul din Chișinău, s-a înrăutățit luni dimineață. Acesta se afla în comă și era ținut în viața cu ajutorul aparatelor de respirație artificială.

Amintim că Rustam Așurov, care a împușcat mortal doi oameni și a rănit o persoană, era căutat de autoritățile Tadjikistanului pentru participare la răpirea vicepreședintelui unei bănci din Dușanbe. Informația a fost confirmată de Procuratura din Tadjikistan, care a menționat că răpirea a avut loc acum o săptămână, pe o strada din capitala Tadjikistanului, iar ulterior bărbatul a încercat să se ascundă în țările UE, ajungând mai întâi în Turcia, iar apoi în Republica Moldova.

În urma atacului de vineri au murit două persoane: un polițist de frontieră, în vârsta de 31 de ani, și un angajat al Aeroportului din Chișinău, în vârsta de 40 de ani.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram