Ceban: Descinderile programate pentru astăzi au fost anulate, pentru că s-au opus mai mulți reprezentanți ai structurilor de forță

Perchezițiile programate pentru această dimineață despre care a spus aseară primarul Capitalei, Ion Ceban, nu au mai avut loc, pentru că s-ar fi opus mai mulți reprezentanții structurilor de forță. Anunțul a fost făcut de către primar, într-un live pe Facebook. Mai mult, el a spus că mama sa, Eugenia Ceban, urma să fie reținută într-un dosar de trafic de influență, pornit în februarie, la comanda unui deputat PAS. Ceban a mai spus că cei care s-au opus să fie organizate descinderile riscă să fie dați afară. 

„Șeful unei comisii parlamentare din partea PAS a dat comanda să fie instrumentate mai multe dosare penale, inclusiv cel în care este vizat mama mea. Acest lucru a fost agreat și cu conducerea PAS. Mama mea urma să fie reținută astăzi într-un dosar de trafic de influență. Azi dimineață a avut loc o discuție foarte dură, la ora 08:00, în incinta unei instituții de drept, iar știrile erau pregătite că mama mea a fost reținută”, a declarat Ion Ceban.  

Ion Ceban a anunțat aseară că mascații vor descinde cu percheziții acasă la părinții lui, dar și la alte adrese care au legătură cu Ceban, pentru a-l discredita public și pentru a-i închide gura.

Edilul capitalei a menționat că dispune de informații veridice și a fost deja avertizat de câteva surse de faptul că mascații sunt gata să vină pe 10 adrese, „pentru a face show mediatic”. El susține că va fi deschis un dosar pe numele mamei sale, pentru a o discredita public și pentru a-l determina astfel să tacă și să să nu mai critice PAS-ul.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin