Chironda l-a invitat, dar Ceban nu a venit! Candidatul MAN nu a venit la dezbaterea organizată de fostul său subaltern 

Edilul degrevat al Chișinăului, Ion Ceban, care candidează pentru încă un mandat de primar, a refuzat, din nou, să participe la dezbateri electorale cu contracandidatul său Victor Chironda, susținut în alegerile locale de Platforma Demnitate și Adevăr.

Cel din urmă l-a așteptat, așa cum a promis, astăzi, în fața Arcului de Triumf din Chișinău, însă Ceban nu și-a mai făcut apariția.

„Lumea spune că el nu participă la dezbateri pentru că consilierii săi de la FSB-ul nu îl lasă. Nu cumva să își piardă controlul și să spună ceva care le-ar strica planurile de preluare a puterii în Moldova. Însă același Ceban, în alegerile precedente chema la dezbateri contracandidații săi și promitea că va participa la dezbateri publice oricând va fi invitat”, a declarat Chironda.

Chironda a anunțat că va continua să îl aștepte pe Ceban în fața Arcului de Triumf în zilele următoare, sperând că acesta va onora invitația pentru a discuta despre viitorul Chișinăului și al Republicii Moldova.

De la începutul campaniei electorale Ion Ceban a refuzat de mai multe ori să participe la dezbateri televizate cu concurenții săi electorali. Anterior, Natalia Ixari, purtătorul de cuvânt a lui Ion Ceban, a precizat că Partidul Mișcarea Alternativă Națională are propria agendă, iar din cauza numărului mare de candidați la alegeri, ar fi prea multe declarații ale oponenților de comentat.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram