Drumurile din Chișinău, pericol public! Încă un pieton lovit de mașină, al treilea în doar 24 de ore

Încă un pieton a fost lovit în plin de o mașină în Chișinău. De această dată, accidentul s-a produs pe strada Ismail, iar victima a fost transportată de urgență la spital. Informația a fost confirmată pentru PulsMedia.md de către Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.

Acesta este cel de-al treilea accident rutier cu implicarea pietonilor din ultimele 24 de ore, după ce, aseară, o femei de 60 de ani a fost lovită de o mașină pe bulevardul Decebal, iar în această dimineață, șoferul unui alt automobil a accidentat grav o femeie de 40 de ani pe o trecere de pietoni, pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al capitalei.

Mai mult, în această dimineață, un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața, iar doi au ajuns la spital, în urma unui accident teribil, produs pe strada Albișoara. Accidentele s-au produs în lanț și săptămâna trecută, inlusiv cu implicarea transportului public de călători. Asta după ce, în data de 25 martie, o fetiță de 12 ani, a fost călcată de un troleibuz, pe o trecere de pietoni în sectorul Ciocana al capitalei.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *