Igor Grosu, în vizită la Washington: Mulțumim SUA că au adoptat sancțiuni împotriva oligarhilor care au sărăcit Moldova

Adoptarea sancțiunilor împotriva oligarhilor „care au furat Moldova și au încercat să destabilizeze situația internă” reprezintă un semn important al sprijinului acordat de SUA pentru menținerea stabilității și ordinii în țara noastră. Mesajul a fost transmis la Washington de Igor Grosu, președintele Parlamentului, aflat în SUA într-o vizită de lucru.

Oficialul de la Chișinău s-a întâlnit cu congresmanii Marcy Kaptur, William Keating, Jason Krow și Deborah K. Ross. Discuțiile s-au axat pe provocările de securitate din regiune și impactul acestora asupra Republicii Moldova. Grosu a evidențiat progresele înregistrate în procesul de reforme din țară și a subliniat importanța relației cu Statele Unite ale Americii în consolidarea rezilienței Republicii Moldova.

În timpul întâlnirilor, președintele Parlamentului a transmis mesaje de mulțumire pentru sprijinul acordat de SUA în cei peste 30 de ani de colaborare. Grosu a apreciat asistența oferită Republicii Moldova și a evidențiat contribuția semnificativă a SUA în procesul de modernizare și aderare la Uniunea Europeană.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *