Încă o duminică (ne)liniștită în Capitală. Două accidente, trei oameni răniți și bunuri publice distruse

Două accidente grave s-au produs duminică în Capitală. Viteza, neatenția și încălcarea flagrantă a regulilor de circulație au băgat trei oameni în spital și au provocat distrugeri însemnate ale bunurilor publice. 

Primul accident s-a produs aproape de ora 03:00 dimineață, pe bulevardul Grigore Vieru. O mașină înmatriculată în stânga Nistrului a intrat violent în gardul de pe aleea din mijlocul bulevardului, provocând distrugeri însemnate. În urma impactului, pasagerul mașinii a ajuns la spital, iar șoferul a dat bir cu fugiții, fiind căutat acum de poliție.   

Tot astăzi, alte două persoane au fost rănite, în urma unui grav accident dintre un troleibuz și o mașină. Totul s-a petrecut în jurul ore 07:40, pe șoseaua Muncești. În momentul impactului, în troleibuz erau doar trei pasageri și nimeni dintre ei nu a fost rănit. 

Mai puțin norocoși au fost pasagerii mașinii, care au rămas prinși între fiarele contorsionate. Preliminar, potrivit poliției, automobilul circula pe contrasens. La fața locului a fost chemată o echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IGSU). 

Salvatorii au reușit să-i scoată din mașină pe ambii bărbați. În urma accidentului, șoferul și pasagerul s-au ales cu traumatisme și fracturi. Ulterior, aceștia au fost predați serviciului de asistență medicală urgentă și transportați la spital pentru îngrijirile de rigoare.

Cu o reacție la accidentele de astăzi a venit Primăria Chișinău, care a cerut repetat Ministerului de Interne să înăsprească sancțiunile pentru cei care nu respectă regulile de circulație. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin