Intervenție în forță pe aeroportul din Chișinău, după ce în bagajul unui minor au fost descoperite arme și muniții

Un minor care intenționa să zboare în Israel a fost oprit pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce asupra lui au fost depistate două pistoale pneumatice, 11 pulverizatoare cu gaze lacrimogene și multe bile din metal, folosite la grenade.

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a fost înregistrat în seara zilei de 25 aprilie 2023, în jurul orei 19:00. În cadrul controlului efectuat la trecerea frontierei, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, s-a prezentat un pasager în vârstă de 17 ani, cetățean al Israelului, care avea bilet la cursa Chișinău-Tel-Aviv.

La scanarea bagajului, polițiștii de frontieră au observat obiecte din metal care semănau a fi arme, iar ulterior, în urma verificării fizice, au fost descoperite pistoalele cu aer comprimat, spray-urile lacrimogene și pachețele cu zeci de bile din metal. Bunurile au fost ridicate, urmând să fie supuse expertizei balistice.

La fața locului a intervenit grupul de investigație din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău care continuă cercetările pe caz.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *