Ion Ceban: PAS a alocat peste un milion și jumătate de lei pentru a a aduce oameni la Adunarea Națională din 21 mai

PAS ar fi alocat un buget de peste jumătate de milion de lei pentru a aduce participanți la adunarea națională „Moldova Europeană” din 21 mai. Informația a fost făcută publică de către primarul Capitalei, Ion Ceban, care a cerut Centrului Național Anticorupție, Comisiei Electorale Centrale și Procuraturii să investigheze de unde provin banii.

Edilul șef al Capitalei spune că a intrat în posesia unui document intern al PAS, unde sunt indicate cheltuieli de transport și ceea ce pare numărul aproximativ de persoane care trebuie aduși din fiecare raion. 

„Pentru reflecție. Vrem CNA, CEC, Procuratura să investigheze și să se pronunțe în acest caz. Rog să ne dați toți imagini și video cum și ce se întâmplă. Rog autoritățile locale sa fie cu ochiul pe oamenii „buni și virgini”. Cei care au avut instrucțiuni știu că am dreptate”, a scris Ceban pe Facebook.

Din informațiile postate de Ion Ceban rezultă că Adunarea „Moldova Europeană” va dura aproximativ 2 ore, iar concertul de după adunare – 4 ore.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin