Ministrul Muncii, Alexei Buzu, l-a dat în judecată pe Vasile Costiuc, după ce i-a filmat casa de lux din Ratuș

Președintele partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, este chemat în instanță de ministrului Muncii, Alexei Buzu, după ce primul primul a filmat casa în care locuiește familia oficialului, scrie Unimedia. 

„Am primit cerere prealabilă, că mă cheamă în judecată. Să o cheme pe soție, pe tatăl său. Ce să îmi spună? Că și-a făcut casă și își dă voie singur să locuiască în ea, cu drept verbal de abitație? Nici nu există așa ceva juridic. La casa lui Buzu am căutat ceea ce am căutat la casa lui Țuțu, de exemplu, când și-a făcut casă în parc fără vreun document. Vreau să arăt ipocrizia miniștrilor din acest Guvern Sandu, care ne învață pe noi la tv cum să trăim cu 1500 de lei, iar ei trăiesc în case de 300 de m2”, a declarat Costiuc. 

Costiuc susține că, după dezvăluirile pe care le-a făcut, Buzu ar fi trebuit să-și demisa de onoare. 

„Nu a fost demis că e cumătru cu Spînu și în loc să-și dea demisia, m-a dat pe mine în judecată. Îl arătau cu degetul pe Dodon, că a scris casa pe mama lui și făceau mare tam-tam. Unde-i presa galbenă? Acum Dodon să umble cu camera în jurul casei lui Buzu? Așa ar trebui.Acestea se numesc duble standarde, ceea ce deloc nu e bine”, a declarat Vasile Costiuc.

Costiuc l-a acuzat, la sfârșitul lunii septembrie, pe ministrul Alexei Buzu de faptul că ar locui într-o casă de milioane, în localitatea Ratuș, pe care nu ar fi indicat-o în declarația sa de avere. În replică, Buzu a negat acuzațiile lui Costiuc, precizând că locuința este înregistrată pe numele părinților ministrului, iar dreptul de a locui acolo a fost dobândit printr-un acord verbal de abitație. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram