O familie din R. Moldova, implicată într-un grav accident rutier în Italia. Un copil de 11 ani se zbate între viață și moarte

Un băiat moldovean de numai 11 ani se află în stare critică în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe o autostradă din nordul Italiei. În accident a fost implicată o familie originară din R. Moldova, cu pașapoarte românești, rezidentă în Enghien (Belgia), informează Il Giorno, transmite Rotalianul. 

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 8:30. Familia călătorea în direcția Milano, dar avea ca destinație Como. Medicii de la spitalul Papa Giovanni din Bergamo, unde copilul a fost transportat cu elicopterul de salvare, sunt îngrijorați că șansele lui de supraviețuire sunt minime.

În mașina Mercedes condusă de tatăl copilului, se mai aflau mama în vârstă de 39 de ani și sora de 16 ani a băiatului. Acestea au fost inițial internate la spitalul Sant’Anna, dar au fost transferate ulterior la Bergamo, unde sunt tratate pentru răni grave. Tatăl, în vârstă de 40 de ani, a suferit răni ușoare și a cerut să rămână alături de fiul său, mai scrie sursa citată.

Ancheta poliției continuă pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *