Oportunități pentru business. Companiile din Republica Moldova sunt așteptate la Forumul Economic Internațional din Arad, România

Antreprenorii moldoveni sunt invitați să participe la cea de a treia ediție Forumului Economic Internațional „Relansarea dezvoltării și cooperării”, care se va desfășura între 4 și 6 mai 2023, în orașul Arad din România.

Ediția din acest an va fi una complexă, fiind destinată atât antreprenorilor cu experiență, cât și celor aflați la început de drum, în căutarea de strategii eficiente de business, anunță organizatorii, într-un comunicat de presă.

Evenimentul se adresează mediilor de afaceri din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Ucraina, Italia și alte țări și își propune să ofere o platformă de promovare a afacerilor și dezvoltare a relațiilor între companii.

„Ne propunem să oferim participanților expertiza unor profesioniști din mediul academic și economic, convinși fiind că astfel își vor putea optimiza afacerile într-un context internațional tot mai provocator”, a precizat Ciprian Demeter, președinte al filialei Arad a Patronatului Național Român, coorganizator al evenimentului.

„Ca și edițiile precedente, forumul de la Arad – centrat în special pe domenii precum energie, sănătate și inovare -, care are ca parteneri Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Universitatea Aurel Vlaicu, se adresează și companiilor din Republica Moldova, oferindu-le un format optim pentru promovare internațională”, a explicat Antoniu Martin președinte al Centrului Interregional de Advocacy și Democrație, coorganizator al forumului.

Companiile interesate se pot adresa la adresa de e-mail patronatulnationalroman.arad@gmail.com sau la numerele de telefon: 004-0767-539931 și 004-0744-544779.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram