PAS s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale generale

PAS lansare campanie

Partidul Acțiune și Solidaritate s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. În cadrul evenimentului, care a avut loc în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, s-au adunat candidați în alegerile locale generale din mai multe localități ale țării.

Candidatul PAS la funcția de primar al capitalei, Lilian Carp, a subliniat că, împreună cu echipa sa va transforma Chișinăul într-o capitală europeană.

„Republica Moldova își merită locul în Europa, dorim să facem parte din această familie. Avem nevoie de o capitală europeană în care confortul are prioritate. Ne dorim o infrastructură modernă, patrimoniu valorificat, curți și blocuri amenajate, spații de recreere îngrijite. Împreună vom aduce Chișinăul în Europa”, a menționat Lilian Carp.

Prezent la eveniment, premierul Dorin Recean a menționat că urmează de implementat un program de modernizare a satelor și a orașelor din țară.

„Să aducem Europa acasă până în 2030. Avem 490 de proiecte realizate în localitățile țării, vom construi drumuri ca în Europa. Pentru Programul ”Satul European” am alocat 2 miliarde de lei, iar în 2024 vom dubla suma”, a declarat Recean.

Formațiunea a anunțat că a înaintat peste 700 de candidați la funcția de primar, aproximativ 1200 de candidați la funcția de consilier raional și peste 9 mii de candidați la funcția de consilier local.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram