Președintele Austriei și cel al Sloveniei, efectuează o vizită de lucru în R. Moldova. Accesul în anumite locuri publice din Capitală va fi temporar limitat

Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen și președintele Sloveniei, Nataša Pirc Musar se află într-o vizită de lucru la Chișinău. Cei doi oficiali vor avea astăzi o întrevedere cu președintele Maia Sandu, și ulterior vor susține declarații de presă.

De asemenea, cei doi șefi de stat vor avea discuții cu președintele Parlamentului, Igor Grosu și cu prim-ministrul Dorin Recean.

Vineri, președintele Austriei va participa la deschiderea Forumului Economic, alături de președintele Maia Sandu. În aceeași zi, cei trei președinți se vor întâlni cu studenții Universității de Stat din Moldova.

Primăria Chișinău susține că în contextul vizitelor, în perioada 16-17 noiembrie 2023, accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi temporar limitat. Autoritățile au precizat că măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a șefilor de state din Austria și Slovenia.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram