Reacția PAS la acuzațiile lui Ceban: Instituțiile și organele de drept sunt independente și acționează conform legislației

Acuzațiile lui Ion Ceban precum că PAS ar sta în spatele descinderilor procurorilor acasă la șeful Direcției Sănătate, Boris Gâlcă, sunt nefondate, pur politice, iar primarul se victimizează. Reacția aparține organizației din Chișinău a Partidului Acțiune și Solidaritate, publicată pe pagina de Facebook.  

„Ion Ceban este deranjat că nu poate mânca liniștit la restaurantul de pe acoperișul unui hotel de lux din capitală sau vrea să redirecționeze atenția cetățenilor și mass-mediei de la faptul că în aceste zile cheltuie 3.506.470 lei din banii publici pentru propriul PR politic? Instituțiile și organele de drept  sunt independente și acționează conform legislației. Acuzațiile lui Ion Ceban sunt pur politice și de victimizare”, a scris pe Facebook organizația din Chișinău a PAS. 

Potrivit lui Ceban, perchezițiile din această dimineață sunt o nouă tentativă de intimidare a sa și reprezintă o comandă politică.  

„Colegii mei sunt persecutați și hărțuiți. Astăzi, Primăria Chișinău organizează cel mai mare Forum Social și nu le este pe plac celor de la guvernare, deoarece vin mulți oaspeți din afara țării, circa 100 de speakeri și oaspeți din 30 de țări. O puteau face în orice zi, dar au ales anume astăzi ca să dezbată subiectul și fie puse în prim plan acuzații sterile. Intenționat sunt făcute acțiuni de disperare din partea celor de la PAS”, a spus Ion Ceban.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *