Ruslan Codreanu, în vizită la Întreprinderea Municipală „EXDRUPO”: Ar trebui să ne cunoaștem și să înțelegem cine ne sunt eroii adevărați

Ruslan Codreanu

Ruslan Codreanu, candidatul Blocului Electoral „Ruslan Codreanu” la funcția de primar al capitalei a efectuat o vizită la Întreprinderea Municipală „EXDRUPO” pentru a se întâlni cu angajații care lucrează la întreținerea și repararea drumurilor orașului. Cu ocazia acestei vizite, Codreanu a subliniat importanța muncii acestor oameni și a evidențiat problemele legate de lipsa de personal în instituțiile municipale.

„Fără oameni nu ar fi orașul Chișinău și ar trebui să ne cunoaștem și să înțelegem cine ne sunt eroii adevărați. Utilajele și condițiile de muncă reprezintă aspecte cruciale pentru a asigura că acești lucrători muncesc într-un mediu sigur și productiv. E nevoie de a ușura munca anagajaților și de tehnologizat și mecanizat procesele de lucru”, a mai declarat Codreanu.

Codreanu a promis că va continua să susțină măsurile care vizează îmbunătățirea condițiilor de muncă și a calității serviciilor oferite de aceste instituții cheie pentru dezvoltarea orașului Chișinău.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram