Tragedia de la Bahmut: Cei doi supraviețuitori ai accidentului se află în continuare în stare gravă

Cele două persoane care au supraviețuit în urma accidentului grav de la Bahmut se află la spital, în stare gravă. Potrivit medicilor, atât bunicul, cât și nepoțica lui sunt în stare foarte gravă, fără schimbări, transmite IPN.

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, se află în continuare la Spitalul Raional Călărași. Vicedirectorul instituției, Ion Veveriță, a precizat că bărbatul este conștient, însă rămâne internat la terapie intensivă, starea lui generală fiind gravă, dar stabilă.

Fetița de 4 ani a fost transferată cu AVIASAN în seara accidentului la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, a precizat pentru sursa citată că starea pacientei este în continuare foarte gravă, fără schimbări esențiale.

Patru oameni au murit în urma accidentul produs sâmbătă seara lângă Bahmut, Călăraşi, un bebeluş de patru luni, mama sa de 20 de ani, bunica de 64, şi verişorul tinerei, un bărbat de 28 de ani. Mașina care a accidentat căruţa era condusă de procurorul-şef de la Ungheni, Dumitru Triboi. Procurorii PCCOCS au deschis dosar penal, iar Triboi a fost plasat în arest, pentru 30 de zile.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *