Tragedie la Ciocana! Un copil de 8 ani a murit, după ce s-ar fi împușcat din greșeală cu arma tatălui său

Un copil de opt ani a murit joi seara, după ce s-ar fi împușcat cu arma deținută de părinții săi. Cazul s-a produs în sectorul Ciocana al Capitalei. Arma, un pistol de model Baikal 442, era deținut legal de tatălui minorului. 

„Aseară, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Ciocana au fost sesizați de părinții unui copil despre faptul că fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare. La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că părinții minorului ar fi ieșit afară, iar băiatul a rămas singur acasă. Când s-au reîntors, părinții au depistat cadavrul băiatului și imediat au alertat poliția“, anunță poliția, într-un comunicat de presă.

În urma verificărilor, s-a constatat că pistolul de model Baikal 442 era deținut legal de tatălui minorului şi era păstrat în seif, iar băiatul ar fi găsit cheia și a avut acces la armă.

„Corpul neînsuflețit al copilului a fost examinat de către medicul legist. La fața locului a fost solicitată și Secția specializată a Centrului tehnico-criminalistic și Expertize judiciare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Polițiștii au iniţiat o anchetă”, anunță IGP.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *