Primarii social-democrați din România și R. Moldova și-au „disputat întâietatea” în cadrul unui meci de fotbal, la Hâncești

Remiză pe stadionul din Hâncești, în cadrul unui meci de fotbal, disputat astăzi între primarii PSDE din Republica Moldova și cei din PSD Neamț, România. Meciul s-a încheiat cu scorul de de 4:4, iar reprezentanții celor două partide au convenit să-și mai încerce puterile pe teren, de această dată, în România, anunță PSDE, într-un comunicat de presă.

Potrivit formațiunii, „returul” va avea loc la Piatra Neamț, de unde provin colegii lor români, iar ziua exactă urmează să fie stabilită de comun acord.

Meciul de fotbal dintre primarii celor două partide partenere a avut ca scop apropierea reciprocă, pentru a consolida parteneriatele existente între localitățile de pe cele două maluri ale Prutului și a dezvolta altele noi. Prin urmare, după „amicalul” de astăzi ei s-au așezat la masa de discuții, pentru a conveni asupra priorităților de viitor și elabora agenda acțiunilor pe care urmează să le desfășoare, nu doar la nivel de relații între partide, ci și între primării direct.

Astfel, concluzia finală la care au ajuns reprezentanții celor două echipe a fost că, deși scorul a fost egal, pe terenul de fotbal, a câștigat, într-un final, prietenia, se mai notează în comunicat.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram