Vadim Brînzaniuc: PSDE va fi partenerul de încredere al oamenilor de afaceri în CMC

Candidatul Partidului Social Democrat European (PSDE) la funcția de primar al Capitalei, Vadim Brînzaniuc, promite să sprijine, împreună cu aleșii municipali, interesele locuitorii Capitalei și ai oamenilor de afaceri în cadrul Consiliului municipal Chișinău (CMC).

„Consiliul municipal Chișinău trebuie să fie locul unde se iau decizii benefice pentru dezvoltarea Chișinăului. Haosul care a domnit în ultimii ani în CMC trebuie încetat, iar pentru asta trebuie aleși oameni potriviți în funcțiile de consilieri municipali. De aceea, vă îndemn să votați cu toată încrederea candidații Partidului Social Democrat European. Ne asumăm să fim cei care vom asigura eficiența și funcționalitatea Consiliului municipal și vom apăra interesele oamenilor și al mediului de business. Nu vom mai permite ca cei care plătesc impozite și care aduc bani la buget să fie jecmăniți și să fie folosiți în scopuri obscure”, a declarat Vadim Brînzaniuc, potrivit unui comunicat de presă al PSDE. 

Potrivit lui, CMC a fost, în ultimii ani, terenul luptelor de culise și al intereselor unor grupuri, care n-au făcut decât să-și potolească propriile pofte, în detrimentul locuitorilor Capitalei și al mediului de afaceri”.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram