VIDEO | Armata ucraineană ar fi atacat cu drone pozițiile armatei ruse din Sevastopol, Crimeea 

Mai multe explozii au fost înregistrate în această dimineață în orașul Sevastopol din peninsula Crimeea. Potrivit mai multor surse, pozițiile armatei ruse a fost ținta unor atacuri cu drone.

Astfel, potrivit unian.net, în jurul orei 04.00, în orașul Sevastopol s-au auzit cel puțin două explozii, cel mai probabil legate de activitatea de apărare aeriană.

Guvernatorul orașului Sevastopol, ocupat de ruși încă din 2014, a confirmat că exploziile au avut loc și a anunțat că distrugeri nu au fost înregistrate. 

„Începând cu ora 3: 30 a avut loc o încercare de atac asupra orașului Sevastopol. Conform situației actuale, o dronă de suprafață a fost distrusă de forțele antiaeriene, a doua a explodat singură. Niciun obiectiv militar nu a fost avariat. Acum în oraș este liniște”, a anunțat guvernatorul localității Mihail Razvozhaev.

Aceste atacuri cu drone sunt atribuite de obicei ucrainenilor, deși Kievul nu le recunoaște oficial. Orașul Sevastopol, împreună cu restul peninsulei Crimeea, a fost anexat de Federația Rusă în 2014.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *