VIDEO | Ce spunea Igor Grosu despre posibilitatea ca foști primari ai Partidului „ȘOR” să treacă la PAS: Te-ai legat cu bandiții, asta e problema ta

Președintele parlamentului, Igor Grosu, tot el și lider al partidului de guvernare, a exclus posibilitatea ca foști candidați ai Partidului „ȘOR” să candideze din partea Partidului Acțiune și Solidaritate. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru Ziarul de Gardă. 

„De la Șor noi nu avem. Aceasta este peceata lor pe mult timp, pe generații. Te-ai legat cu bandiții, te duci la bandit. Și da, sunt din ăștia care: știți, au venit cu un teren de joacă și ce trebuia să fac. Zic: bă, te-ai legat cu bandiții, asta e problema ta. Trebuia să ieși în fața oamenilor și să spui: de la bandiți nu acceptăm nimic”, a declarat Igor Grosu.

Amintim că fostul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi, în prezent vicepreședinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Fadei Nagacevschi, a scris astăzi că unul dintre candidații PAS la alegerile din comuna Dumbrăvița, raionul Sângerei, a făcut parte anterior din PDM și din Partidul Șor. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *