VIDEO | Fiul fostului președinte al Armeniei a fost internat în spital. Levon Kocharyan, bătut de forțele de ordine în timpul protestelor de la Erevan

Levon Kocharyan

Fiul celui de-al doilea președinte al Armeniei a fost internat în spital după ce a fost agresat în timpul reținerii cu forța de către poliție la un protest desfășurat în centrul Erevanului. Acest lucru a fost anunțat de avocatul lui Levon Kocharyan.

„Levon Kocharyan a fost puternic bătut de Beretele Roșii. În aceste minute el este internat”, a scris Alexander Kochubaev pe rețelele de socializare.

Anterior, presa armeană a distribuit și imagini cu poliția care îl bătea pe fiul fostului președinte într-o mașină a forțelor de ordine.

Poliția armeană a declarat ulterior pentru Interfax că în timpul protestelor antiguvernamentale din Erevan, „84 de protestatari au fost reținuți, fiind acuzați de nerespectarea cerințelor legale ale oamenilor legii”.

Guvernul condus de Nikol Pașinian este vizat de proteste pentru a treia zi consecutiv pentru felul în care a gestionat ultimul episod al conflictului din Nagorno-Karabah. Oamenii cer autorităților armene să ia măsuri concrete, în primul rând, să recunoască independența Nagorno-Karabah și să solicite premierului Nikol Pașinian să demisioneze. De altfel, liderii opoziţiei din Parlamentul armean şi-au anunţat intenţia de a lansa o procedură de destituire a premierului

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram