VIDEO | Imagini cu impact emoțional! O rachetă rusească lovește, în plină zi, un magazin din Ucraina, chiar în timp ce oamenii fac cumpărături

Un nou atac ucigaș lansat de ruși în Ucraina. O rachetă a lovit în plin un supermarket din orașul Uman, chiar în în timp ce acesta era plin de cumpărători. Culmea este că, după acest act terorist împotriva civililor, rușii au anunțat public că, de fapt, racheta a lovit o bază NATO în care se aflau arme și muniții donate ucrainenilor de către statele occidentale.

Imaginile au fost surpinse de o cameră de supraveghere instalată în magazin și arată momentul exploziei, dar și panica instaurată printre oamenii care se aflau acolo. Deocamdată, nu-i clar dacă există morți sau răniți.

Nu este pentru prima dată în care rușii omoară civili și distrug bunuri civile, pe care le prezintă apoi drept obiective militare. De exemplu, săptămâna trecută, în urma unui atac cu rachete, au fost lovite câteva combine, chiar în timp ce lucrau în câmp. Atunci, rușii au arătat imagini cu mașinile agricole aruncate în aer, pe care le-au prezentat drept tancuri Leopard, de producție germană.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *