VIDEO | O mașină a ars complet, după ce șoferul ar fi adormit cu o lumânare aprinsă în interior 

sursa: ciolac.md

O mașină a ars complet, în noaptea Învierii, într-o parcare din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău, după ce șoferul a adormit cu o lumânare aprinsă în interiorul automobilului. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. 

Filmarea de pe camerele de supraveghere a fost postată pe pagina sa de facebook de activistul civic Alexandru Ciolac. Acesta a mai scris că pompierii au ajuns în 20 de minute la locul incendiului, timp în care mașina a ars în întregime. 

La acest caz s-a referit și unul dintre cei mai cunoscuți pompieri din țară, Dmitri Polscin, care a postat mai multe fotografii de la locul incidentului. Acesta le-a recomandat oamenilor să fi mai atenți și să nu lase lumânările aprinse fără supraveghere.

„Prieteni, fiți vigilenți. Am văzut multe astăzi, pe Facebook. La biserică, oamenii își ducea focul pe la mâini, pe la față. Vă rog mult, nu uitați, focul rămâne foc. Nu lăsați lumânările aprinse fără supraveghere. Iată un exemplu. Bărbatul a uitat lumânarea în mașină. Nu a fost nimeni rănit, doar sărbătorile pentru el au fost stricate”, a scris Dmitri Polscin.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *