VIDEO | Pe canalul de telegram al lui Prigojin a fost postat un mesaj de acum cinci luni în care liderul „Wagner” prevestește colapsul Rusiei 

Un video cu liderul grupului „Wagner”, în care acesta spune că „Rusia se află în pragul unei catastrofe”, a fost postat sâmbătă pe canalul de telegram al mercenarilor. Videoul scurt publicat face parte dintr-un interviu din aprilie a lui Prigojin, oferit proiectului WarGongo.

„Astăzi am intrat în stadiul de fierbere. De ce spun totul cu sinceritate? Pentru că nu am dreptul să mint acum în fața oamenilor care vor trăi în această țară. Mai bine mă omorâți. Dar nu voi minți, trebuie să spun cu sinceritate că Rusia este în pragul unei catastrofe. Și dacă aceste șuruburi nu vor fi ajustate astăzi, avionul se va prăbuși în aer”, a declarat Prigojin. 

Între timp, tot sâmbătă, pe același canal de Telegram, a fost postat un articol în care sunt enumerate cinci motive potrivit cărora Evgheni Prigojin ar fi rămas totuși în viață. Printre acestea se numără versiunea că acesta ar fi fost văzut în Mali după prăbușirea avionului, dar și faptul că expertiza genetică încă nu a început, pentru că „toate rudele brusc nu se mai află în Rusia”.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram