VIDEO | Un deputat PAS sare în apărarea lui Radu Marian, filmat în timp ce se distrează într-un club: „În sfârșit, avem niște politicieni care dansează”

Deputatul PAS Eugeniu Sinchevici i-a luat apărarea lui Radu Marian, șeful Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, după ce ultimul a fost surprins dansând într-un club de noapte, iar filmulețul a devenit viral pe internet. Acesta spune că-i bucuros să-și vadă colegii simțindu-se bine, iar cei care critică asemenea manifestări publice ar fi propagandiști ai Kremlinului.

„Vă place să participați la evenimente, la petreceri, acolo să mai faceți un dans? Eu, ca deputat, în ochii propagandei ruse, merg doar la lucru în fiecare zi, lucrez și toată noaptea stau acasă și nu fac nimic, doar cu gândul referitor la cum să lucrez și mai mult. Realitatea este că noi tot suntem oameni și, în sfârșit, avem niște politicieni care în timpul lor dansează. Nu dansează la niște cluburi private, la cineva, în vile de milioane, ci dansează în cluburi la care au acces toți oamenii, pentru că, în sfârșit, noi avem în Republica Moldova niște tineri în politică, niște tineri care se distrează la fel ca toți”, a declarat Sinchevici într-o înregistrare vide postată pe TikTok.

Mai mult, acesta le-a transmis moldovenilor că, dacă vor să-l vadă și pe e dansând să vină la un concert care va avea loc în curând, unde vor evolua artiști autohtoni.

„Toate încercările diferitor propagandiști și a canalelor de Telegram de a denigra unii colegi de-ai mei pentru că ei dansează este un lucru care cel puțin la tineri n-ar trebui să le spună nimic de rău. Eu îs bucuros când văd că colegii mei se simt bine. Mai mult decât atât, dacă vreți să mă vedeți pe mine dansând, probabil o să aveți ocazia la următorul concert Kaleidoscop, la care o să fie mulți interpreți de-ai noștri locali, interpretul meu preferat Alternosfera și o să mă vedeți și pe mine”, a menționat deputatul PAS.

Zilele trecute, pe internet a apărut un filmuleț în care deputatul PAS Radu Marian dansează pasional pe muzică rusească, într-un club de noapte din Chișinău, care ar aparține oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc. Ulterior însă, acesta a venit cu o reacție, spunând vă înregistrarea a fi fost făcută cu doi ani în urmă.

Anterior, același deputat a fost surprins într-o ipostază similară, alături de actualul ministru al Educației, Dan Perciun, care dansa lasciv într-un club, fapt care a stârnit amuzamentul internauților.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *