VIDEO | Vadim Brînzaniuc a lansat un nou spot de campanie: Chișinăul e marea noastră familie, pe care trebuie să o protejăm!”

Candidatul PSDE la șefia Capitalei, Vadim Brînzaniuc a lansat un nou spot electoral, în care aduce un omagiu Chișinău. Social-democratul susține că este legat sufletește de acest oraș și că va face tot ce-i stă în puteri pentru a-l proteja.

Înregistrarea a fost făcută, în mare parte, în Parcul „Alunelul”, de la Buiucani, reabilitat pe vremea când Brînzaniuc deținea funcția de pretor, dar și de la alte obiective, reconstruite la inițiativa candidatului PSDE.

„Chișinăul e casa mea de peste 20 de ani. Jumătate din viața mea de până acum am trăit-o aici. Tot atâta timp am fost în serviciul public în cadrul Primăriei Capitalei. Sunt legat pentru totdeauna de Chișinău, iar această legătură nu mai poate fi ruptă de nimeni și nimic.

Iubesc acest oraș nu doar pentru că e frumos și îmi e drag, ci pentru că e al meu. Iar eu nu mă las niciodată de ce e al meu și voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a-l proteja. Aici am pus temelia unor proiecte trainice, care vor dăinui în timp și de care sunt mândru. Aici am învățat că cea mai mare virtute este să te ții de cuvânt și să nu dezamăgești pe nimeni.

În Chișinău suntem acasă. Chișinăul e familia mea. Marea noastră familie, în care avem cu toții loc și pe care trebuie să o protejăm împreună. Pe 5 noiembrie vă îndemn să votați Vadim Brînzaniuc și echipa Partidului Social Democrat European. Votați cei trei trandafiri!”, menționează Brînzaniuc în spotul său electoral.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram