VIDEO | Vlad Batrîncea, despre candidatul PSRM pentru Primăria Capitalei: Cred că Igor Dodon este cel mai reușit candidat 

Partidul Socialiștilor nu se grăbește să anunțe numele candidatului pentru alegerile locale din Chișinău. Aceștia urmează să decidă până în luna august cine va lupta cu fostul lor coleg, actualul primar, Ion Ceban, pentru funcția de șef al administrației Capitalei. 

Declarațiile au fost făcute de către deputatul socialist, Vlad Bătrâncea, în cadrul emisiunii „Moldova LIVE” de la Exclusiv TV. Deși nu știe cine va candida, Bătrîncea de declarat că, în opinia lui, Igor Dodon este cel mai potrivit candidat. 

„Dacă o să mă întrebați opinia mea, domnul Igor Dodon este cel mai reușit candidat. Dumnealui a contribuit esențial la cariera domnului Ceban, la câștigul Primăriei municipiului Chișinău. Și a participat la mai multe programe. Domnul primar s-a supărat, nu știu de ce”, a declarat Batrîncea, la Moldova LIVE.

Totuși, liderul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a evitat să spună dacă își va retrage candidatura sa în cazul unui vot la partid. 

„Cred că o să facem asta, cel târziu, la sfârșitul lunii august, înainte de campania electorală. Noi am anunțat deja că sunt doi candidați: domnul Dodon și eu. Unul din doi. Vom aproba cele mai bune decizii la momentul potrivit”, a declarat Batrîncea. 

Luni, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că Lilian Carp va fi candidatul formațiunii pentru funcția de primar al Capitalei.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram