Vrea să revină la Primăria Capitalei! Fostul primar interimar Ruslan Codreanu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de edil al Chișinăului

Încă un pretendent la funcția de primar al Capitalei. Ruslan Codreanu, președintele partidului „Puterea Oamenilor”, fost edil interimar al municipiului Chișinău, a fost desemnat candidat pentru funcția de primar al Capitalei la alegerile locale din 5 noiembrie de către Consiliul Național Politic al formațiunii al cărui președinte este. 

Partidul „Puterea Oamenilor” a anunțat într-un comunicat de presă că la ședință a fost aprobată și lista de consilieri municipali pentru orașul Chișinău și au fost desemnați candidații pentru primăriile din suburbii. 

„Azi ne-am adunat pentru a arăta că putem crea dintr-un oraș furat și risipit, un oraș al tuturor oamenilor, de la mic la mare”, se arată în mesajul PPO. 

Ruslan Codreanu le-a mulțumit colegilor pentru că au susținut candidatura lui. 

„Eu le mulțumesc enorm colegilor mei și echipei Partidul Puterea Oamenilor pentru încredere. Fără ei, nu aș putea face atâtea! Chișinăul trebuie întors oamenilor”, a scris Ruslan Codreanu pe Facebook. 

Codreanu a fost în trecut consilier municipal, iar în perioada 2017-2018 a fost numit viceprimar al Capitalei. Ulterior, timp de un an a deținut funcția de primar interimar al municipiului Chișinău, după plecarea Silviei Radu.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram