Anchetă penală în cazul tragediei de la Căușeni. Procuratura generală va verifica dacă instituțiile responsabile au făcut tot posibilul pentru salvarea cuplului care a murit în mașină

Procuratura Generală ar fi pornit un proces penal pe cazul persoanelor găsite decedate într-o mașină blocată în nămeți, la Căușeni. Potrivit surselor PulsMedia.MD, se investighează circumstanțele morții celor două victime, dar și de ce salvatorii nu au mai ajuns la ei, ca să-i scoată din zăpadă.

Organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului precum și acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice.

În dimineața zilei de ieri, doi oameni au fost găsiți într-o mașină blocată în nămeți în apropierea localității Coșcalia din raionul Căușeni. Sora bărbatului decedat spune că a sunat la 112 încă de luni seara pentru a le semnala că fratele său are nevoie de ajutor. Declarația a fost făcută într-un interviu acordat pentru Publika TV.

Totodată, purtătorul de cuvânt de la 112 a confirmat, pentru TV8, că bărbatul și femeia decedată au sunat la serviciul 112 pentru a cere ajutor. Apelul a fost făcut pe 26 noiembrie, în orei 15:00, iar corpurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite abia în următoarea zi, în jurul orei 08:30. Dar asta abia după ce un alt șofer a rămas blocat în nămeți cu mașina.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram