Codreanu îi dă o replică lui Ceban, după anunțul privind posibilele percheziții: „Se zbate ca peștele pe „plitca” din Chișinău, de dragul ratingului”

Fostul primar general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, îl acuză pe actualul edil, Ion Ceban, că încearcă să se victimizeze, pentru a acoperi astfel pretinse ilegalități pe care le-ar comite administrația Primăriei Chișinău. Replica acestuia vine după ce Ion Ceban a anunțat, într-o postare video, că urmează percheziții la el și la membrii familiei sale, în cadrul unui dosar penal, intentat la comanda PAS.

„Săracul Ion, se zbate ca peștele pe „plitca” din Chișinău, de dragul ratingului în sondaje. Deja a inventat că mâine vor fi percheziții. Mă gândesc cum să-l ajut, mai ales că trece prin momente grele. Ce ar zice Ion să facă mâine public numele persoanelor care fac lucrările gratis în oraș? Sau ce ar zice Ion dacă ar face o conferință de presă și ar arăta pe ce a cheltuit 28 de miliarde ce le-a gestionat de când e primar? Și cum azi primăria nu are bani să achite lucrările. Sau să ne povestească ce înțelegere are cu constructorii obscuri, care lasă oamenii fără apartamente și construiesc în centru?”, a scris Ruslanu Codreanu, pe pagina sa de Facebook.

Aseară, Ion Ceban a postat pe paginile sale de socializare o înregistrare video în care susține că ar deține informații sigure că astăzi ar urma să aibă loc percheziții la zece adrese, inclusiv acasă la părinții săi. Potrivit lui, aceste acțiuni au loc la comanda PAS, care ar încerca astfel să-i închidă gura și să-l intimideze.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *