De râsul curcilor! Un hoț din Bălți a vrut să fure aparatul de casă, dar s-a ales cu un cântar electronic

Un bărbat care a dat buzna înarmat într-un magazin din Bălți, s-a făcut de râs, după ce a confundat aparatul de casă cu cântarul electronic de pe tejghea.  

Potrivit unui comunicat de presă al poliției, în data de 18 martie, în jurul orei 15:50, o femeie a alertat poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde lucrează a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre și cu mască medicinală pe față, care amenințând-o cu un pistol, în mod deschis a sustras un cântar electronic, estimat la 2500 de lei.  

La scurt timp de la comiterea infracțiunii, suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.  Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic. 

Bărbatul de 43 de ani este locuitor al municipiului Bălți și nu este la prima abatere de la lege. Anterior el a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.  Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar persoana vinovată riscă detenție de până la 10 ani.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *