Disidentul rus Alexandr Nevzorov, impresionat de numărul mare de moldoveni, care au venit ieri în Chișinău, pentru a-i spune „NU!” Rusiei

Mitingul de ieri din PMAN l-a impresionat pe scriitorul și disidentul rus Alexandr Nevzorov. Acesta a publicat pe pagina sa de Telegram câteva poze de la eveniment și a scris că, prin această prezență masivă a oamenilor în piață, „care a șocat-o până și pe Maia Sandu”, Rusia a primit o palmă usturătoare pe obraz din partea moldovenilor.

„Foarte puternică și cu adevărat impresionantă a fost manifestația din Chișinău. Maia Sandu i-a îndemnat să-și „arate fața” pe toți cei care înțeleg necesitatea de a rupe orice relații cu Rusia. A ieșit ceva atât de impresionat, încât însăși Maia Sandu, dar și poliția au fost șocați să vadă o „revărsare atât de mare” de fețe, cu drapele și simboluri, care arătau ca un blestem la adresa Rusiei. Inițial, evenimentul a fost gândit ca o replică la provocările palide, dar răutăcioase ale taberei proruse, dar a ieșit ceva record, atât ca amploare, cât și ca mesaj”, a scris Alexandr Nevzorov.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin