Dragoș Galbur: Paranoia PAS-ului că toți cei care le deconspiră schemele sunt plătiți de Șor sau Moscova în mod sigur îi va duce la fund

„Paranoia PAS-ului că toți cei care le deconspiră schemele sunt plătiți de Șor sau Moscova, în mod sigur îi va duce la fund”, susține liderul Partidului Național Moldovenesc, Dragoș Galbur, care a adăugat că președintele Maia Sandu „nu-l alungă pe ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pentru că a fost responsabil de finanțarea PAS în toți acești ani și nimeni nu ar vrea să se afle de unde au venit banii”. 

Galbur a adăugat că, „pe lângă dosarul privind negocierea prețului la gaz cu Gazprom în toamna lui 2022, procurorii ar mai fi deschis două dosare penale pe numele lui Andrei Spînu”. Informația însă nu a fost deocamdată confirmată din surse oficiale. 

„Că tot a spus aseară (luni, 12 februarie n.r) Spînu la ProTV că toți cei care comentează pe seama licitației de la aeroport sunt plătiți de Șor, să ne explice de ce atunci oamenii puși în funcție de el la aeroport își dau demisia în lanț în preajma licitației? După directorul Aeroportului, Constantin Vozian, și-a dat demisia și Ecaterina Ștefan, persoana responsabilă de organizarea licitației cu pricina. Această paranoie a PAS-ului că toți cei care le deconspiră schemele sunt plătiți de Șor sau Moscova, în mod sigur îi va duce la fund. Apropo, ieri Procuratura Generală a confirmat existența unui dosar penal privind negocierea prețului la gaz cu Gazprom în toamna lui 2022, în care figurează Andrei Spînu. Și pentru că sunteți urmăritori fideli, vă zic că mai există încă două dosare penale pe numele lui Andrei Spînu. Știu, mulți se întreabă de ce atunci nu-l alungă odată Maia Sandu de la conducere. Explic: Andrei Spînu a fost responsabil de finanțarea PAS în toți acești ani. Și nimeni nu ar vrea să se afle de unde au venit banii”, a scris Dragoș Galbur. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *