Furtuna puternică de noaptea trecută a făcut două victime în Republica Moldova

Doi oameni au murit în urma furtunii de noaptea trecută. Prima victimă confirmată este un bărbat de 36 de ani din raionul Dubăsari, regiunea transnistreană. Bărbatul a murit strivit de o creangă groasă căzută peste el.

A doua victimă este o femeie găsită decedată în Capitală. Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112 că pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, un angajat al Întreprinderii Municipale ”Spații Verzi” a descoperit cadavrul femeii sub un copac doborât de furtună.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și identitatea femeii decedate.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a decedat după ce pe cortul în care se acesta se afla, din cauza furtunii puternice a căzut o ramură. Potrivit presei din stânga Nistrului, tragedia s-a produs în seara zilei de 11 iunie, în jurul orei 22:00, în satul Harmațca.

Mai multe familii se odihneau într-un cort. O familie este originară din Republica Moldova și au venit în regiunea transnistreană în ospeție.

Când a început furtuna, oamenii aflați la fața locului au auzit un zgomot puternic. Aceștia și-au luat copiii în brațe și au ieșit afară, însă bărbatul de 36 de ani nu a reușit să iasă la timp. În acel moment, o ramură mare de salcie a căzut peste cortul său, zdrobindu-l mortal. Incidentul s-a petrecut sub privirile soției și copiilor săi.

Prietenii aflați la fața locului au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timpul, l-au pus pe bărbat în mașină și au pornit în întâmpinarea echipajului medical. Victima a fost predată echipei de urgență în apropierea satului Goian. Ambulanța l-a transportat la Spitalul Raional Dubăsari, însă bărbatul a decedat pe drum din cauza rănilor suferite.

Distribuie acest articol

One thought on “Furtuna puternică de noaptea trecută a făcut două victime în Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram