Gavrilița și Litvinenco au fondat un nou ONG, care va elabora soluții pentru reziliență în economie

Sergiu Litvinenco se lasă de justiție și se apucă de economie. Acesta a fondat, împreună cu fostul premier Natalia Gavrilița, o organizație neguvernamentală care va asigura o platformă de comunicare pentru mediul de afaceri. Noul ONG se numește „Parteneriate pentru Noua Economie” și ar urma să vină cu o nouă abordare în acest domeniu.

„Avem nevoie de soluții economice noi și creative pentru a face față acestor provocări. Nu putem continua să facem lucrurile la fel ca înainte – trebuie să gândim în afara tiparelor obișnuite. Anume din aceste considerente, împreună cu Victor Ciobanu și Sergiu Litvinenco, am fondat Parteneriate pentru Noua Economie, o organizație non-profit independentă, care va servi ca platformă pentru mobilizarea oamenilor și elaborarea soluțiilor pentru o economie moldovenească puternică și rezilientă, pregătită pentru provocările viitorului”, a declarat Natalia Gavrilița, citată de portalul TRIBUNA.

Fostul Premier a mai spus că Parteneriate pentru Noua Economie va reuni experți și practicieni din toate sferele, din țară și de peste hotare, pentru a găsi împreună cele mai bune căi de a susține creșterea economică a Republicii Moldova.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram