Grosu, despre declarațiile lui Dodon că „ai noștri sunt aproape”: Minte bolnavă!

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a reacționat la declarația fostul președinte Igor Dodon, care le-a spus locuitorilor din Găgăuzia, în cadrul unei discuții despre importanța Rusiei pentru Republica Moldova, că „ai noștri sunt aproape”.  Grosu l-a luat l-a rost pe fostul președinte de țară de la tribuna Parlamentului și a declarat că Dodon ar avea „o minte bolnavă”. 

„Unul a fost ieri acolo și a spus „derjitesi (țineți-vă n.r.), ai noștri-s aproape”. Totu-i normal. Iaca situația de asta excepțională trebuie pentru din ăștia, pentru care „ai lor sunt aproape”. Vedeți ce minte bolnavă? Ce să le spui la așa specimene?”, a spus Grosu.

Amintim că, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o miercuri cu locuitorii din Găgăuzia, fostul șef de stat le-a spus oamenilor să nu dispere, pentru că „ai noștri sunt aproape”. Nu este clar la cine s-a referit Dodon, dar din discuție reiese că, cel mai probabil, i-a avut în vedere pe ruși. 

„Sunt sigur că trebuie să prietenim cu Rusia. Nu sunt împotriva Europei, dar fără Rusia nu vom supraviețui. Avem nevoie de acea piață (a Rusiei n.r). Avem nevoi de motorină ieftină, gaz, energie electrică, pentru că altfel nu avem cum supraviețui. Vreau să vă rog să nu lăsați mâinile în jos. Vom reuși. Ai noștri sunt aproape!”, le-a spus Dodon oamenilor.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *