Ion Ceban a prezentat candidații MAN pentru suburbiile Capitalei 

Președintele Partidului „Mișcarea Alternativa Națională” (MAN), Ion Ceban, i-a prezentat pe primii cinci candidați la funcțiile de primari și echipele de consilieri pentru suburbiile Chișinăului. În total, MAN și-a desemnat concurenți în 12 suburbii ale orașului

„În 12 localități MAN vine cu candidații proprii, iar în 17 avem echipe de consilieri MAN. Venim cu candidați puternici și specialiști cu experiență, având încrederea că se poate de făcut mai mult în fiecare localitate și de furnizat mai multe rezultate”, a declarat Ion Ceban.

Ceban a precizat că, în perioada mandatului său, municipalitatea a oferit un sprijin substanțial de peste 740 de milioane de lei suburbiilor orașului. 

„Cifra este de două ori mai mult decât cele două programe guvernamentale „Satul European” și „Satul European Expres”. Oamenii din cele 18 suburbii merită acest lucru, pentru plătesc taxe și trebuie să beneficieze de condiții de trai mai bune. Investițiile au mers pentru apeducte și canalizare, drumuri, iluminat, pentru reabilitarea, extinderea și construcția instituțiilor educaționale. 

Practic, în fiecare suburbie ajunge transport public modernizat. Au fost lansate multe rute noi. Mai este mult de muncit, dar noi știm care sunt prioritățile”, a mai declarat Ion Ceban.

Candidații MAN în suburbii sunt Denis Dănilă (Vatra), Angela Zaporojan (Colonița), Mihail Onofrei (Durlești) Anatol Turchin (Codru), Vasile Popa (Trușeni), Leonid Umaneț (Bubuieci), Radu Boțan (Ghidighici), Viorel Cheltuitor (Tohatin), Victor Slobozianu (Cricova), Victor Solomon (Cruzești), Radu Caraman (Grătiești) și Ion Onța (Stăuceni).

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin