VIDEO | Lilian Carp a prezentat echipa PAS pentru alegerile din localitatea Cricova  

Candidatul guvernării la alegerile din Capitală, Lilian Carp,  a prezentat echipele PAS în suburbiile Chișinăului pentru alegerile din 5 noiembrie. În cadrul unui eveniment electoral, Carp l-a prezentat pe candidatul PAS pentru funcția de primar al orașului Cricova, Igor Boldescu. 

„Orașul Cricova reprezintă un simbol al țării noastre și merită o administrație dedicată care să pună în valoare potențialul său unic și să aducă o schimbare progresistă în dezvoltarea sa. Asta își dorește Igor Boldescu, candidatul PAS la funcția de Primar al orașului Cricova, pe care îl susțin în această cursă”, a declarat Lilian Carp. 

Potrivit lui Carp, confortul și calitatea vieții locuitorilor din Chișinău și suburbiile sale sunt strâns legate de calitatea sistemului de transport. 

„O infrastructură modernă și un transport public optimizat vor facilita deplasările și vor crește siguranța pe drumuri. Trebuie să investim în crearea infrastructurii adecvate pentru a asigura dezvoltarea unei mobilități urbane pentru oameni”, a adăugat el.

Lilian Carp a anunțat anterior că își propune să implementeze un plan de dezvoltare a suburbiilor, care presupune reparația drumurilor, rețele noi de apeduct, iluminare și servicii sociale de calitate – pe modelul proiectului național „Satul European”. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *