Lilian Carp promite să aloce anual din buget câte 100 de milioane de lei asociaților de locatari pentru reabilitarea blocurilor și curților 

Candidatul PAS pentru alegerile din Chișinău, Lilian Carp, promite să repare 200 de curți din Capitală, să termoizoleze 500 de blocuri și să schimbe 400 de lifturi. Acesta și-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, programul privind reabilitarea fondului locativ municipal. 

„Trebuie să ne asumăm pentru început să transmitem odată și-odată blocurile din administrarea IMGFL-ulri la APC-uri, administrate de către locatari. Vom reabilita complet 200 de curți – cu locuri de joacă sigure pentru copii, cu mobilier nou, cu parcări amenajate, cu platforme subterane de gunoi – pentru că, multe curți arată ca adevărate gunoiși, devenind adevărate focare de infecție, mai ales pe timpul verii, din cauza deciziei proaste de a amplasa în spațiu deschis tomberoanele de gunoi”, a declarat Carp.

De asemenea, Carp a promis că, în paralel, va termoizola 500 de blocuri, „pentru ca oamenii să nu mai arunce banii pe geam iarna”.

„De asemenea, vom schimba 400 de lifturi. Astfel, oamenii se vor bucura de confort și curățenie în curțile și blocurile lor. Pentru a susține dorința locuitorilor de a trăi confortabil, vom aloca 100 de milioane de lei anual asociațiilor de locatari în condominiu pentru reabilitarea blocurilor și curților. Vom repara căile de acces în curți și vom instala iluminat stradal de tip LED în tot orașul”, a adăugat Lilian Carp. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin