Maia Sandu se va întâlni la București cu Majestatea Sa Margareta

Majestatea Sa Custodele Coroanei, Margareta, o va primi luni, 3 aprilie, pe președintele Maia Sandu la Palatul Elisabeta, anunță Casa Regală a României. 

Potrivit unui comunicat de presă, Maia Sandu va planta în grădina Palatului Elisabeta un stejar, după care va fi invitată la dejun. 

„Excelenţa Sa doamna Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, va fi oaspetele Majestăţii Sale Custodele Coroanei la Palatul Elisabeta, luni, 3 aprilie 2023, de la ora 13:00. Şeful statului se va afla într-o vizită de lucru în ţara noastră. Majestatea Sa şi Principele Consort vor întâmpina pe Excelenţa Sa la intrarea în Palatul Elisabeta, iar apoi o vor invita în Sala Regilor”, potrivit unui comunicat de presă.

În octombrie anul trecut, Maia Sandu a avut o întrevedere, la Chișinău, cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și cu Alteța Sa Regală, Principele Radu. Șeful statului și Majestatea Sa au vorbit despre relațiile moldo-române, dar și despre situația complicată prin care trece Republica Moldova și întreaga regiune.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *