Medvedev, un nou atac belicos! Îi numește pe polonezii care luptă în Ucraina „șobolani împuțiți” și cere ruperea relațiilor diplomatice cu Varșovia

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a cerut ruperea relațiilor diplomatice dintre Rusia și Polonia, acuzând autoritățile de la Varșovia de rusofobie. Mai mult, fostul președinte și premier al Rusiei spune că de partea Ucrainei luptă mulți mercenari polonezi, care ar trebui „exterminați ca niște șobolani împuțiți”. 

„Nu văd niciun sens în menţinerea relaţiilor diplomatice cu Polonia. Acest stat nu trebuie să existe pentru noi, atâta timp cât la putere nu sunt decât rusofobi, iar Ucraina este plină de mercenari polonezi, care ar trebui exterminaţi fără milă ca nişte şobolani împuţiţi”, a spus Medvedev, citat de agenția TASS. 

Afirmațiile lui Medvedev vin ca reacție la decizia de sâmbătă a autorităților poloneze de a confisca clădirea liceului rus din Varșovia. 

„Această clădire va aparţine de acum încolo primăriei din Varşovia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului polonez de externe. El a precizat că a fost o procedură de confiscare de către un executor judecătoresc, în numele Primăriei din Varșovia. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *