Mihai Popșoi respinge afirmațiile precum că Ilan Șor ar controla deputați PAS: Infirmăm asemenea bârfe

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, respinge declarația liderului Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa, Arina Spătaru, precum că Ilan Șor ar fi controlat unii deputați din formațiunea de guvernare. Potrivit lui, asemenea declarații sunt lansate cu scopul de a submina încrederea cetățenilor în integritatea și unitatea echipei PAS. 

„Aceste declarații nu au nimic cu realitatea. Am spus de fiecare dată și demonstrăm zi de zi, avem echipă consolidată, avem deplină încredere în toți colegii noștri, iar orice speculații, fără probe, care pun la îndoială acest lucru nu fac decât să încerce să submineze încrederea în integritatea și unitatea echipei noastre, lucru care nu le face față celor care promovează asemenea speculații, asemenea bârfe… Infirmăm asemenea bârfe. PAS și fracțiunea sa parlamentară este o echipă puternică și avem încredere în colegii noștri”, a declarat Popșoi pentru Deschide.MD.

Arina Spătaru a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că, în urma discuției cu Ilan Șor, acesta i-a confirmat că deține controlul asupra mai multor deputați PAS.

„Ilan Șor, în conversații directe, mi-a confirmat suportul de care beneficiază din partea Federației Ruse și rolul său direct în deturnarea vectorului pro-european al R.Moldova. De asemenea, mi-a confirmat că are control asupra unor procurori, judecători și, inclusiv, asupra unor deputați chiar din partidul de guvernare”, a declarat ea.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram