Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, și-ar fi pierdut cunoștința, acum două săptămâni, la un maraton organizat în Capitală

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, după cea fi leșinat în cadrul unui maraton desfășurat, la sfârșitul lunii septembrie, pe străzile Chișinăului. Despre asta scrie pulsmedia.md, care citează mai multe surse. Incidentul ar fi fost ținut în secret de autorități.

Potrivit surselor pulsmedia.md, Nosatîi a participat la Big Hearts Marathon 2023, iar după câțiva metri alergați, acesta și-ar fi pierdut conoștința și a căzut, pe bulervardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în apropierea Parlamentului. 

„Ulterior acesta a fost preluat de un echipaj medical care l-au transportat la o clinică privată, în pofida faptului că Ministerul Apărării dispune de o instituție medicală unde sunt tratați militarii, dar și funcționarii din cadrul Ministerului Apărării. Am încercat să aflăm care este starea de sănătate a ministrului apărării, dar și dacă confirmă sau infirmă incidentul, însă acesta nu a răspuns la telefon”, mai scrie sursa citată. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin