Partidul „Renaștere” s-a ales cu 27 de primari în urma alegerilor locale. Natalia Parasca: Este o victorie semnificativă 

Partidul „Renaștere” a câștigat 27 de primării în urma alegerilor locale generale, anunță Natalia Parasca, președintele formațiunii afiliate lui Ilan Șor. Ea a adăugat că scorul „este o victorie semnificativă”, în „ciuda presiuni masive pe tot parcursul procesului electoral”. 

„Din listele partidului „Renaștere” au fost aleși 27 de primari și sute de consilieri. Pe tot parcursul campaniei electorale, partidul nostru a fost supus unei presiuni enorme. Candidații și activiștii noștri au fost percheziționați, au fost chemați la audieri și au fost amenințați cu dosarile penale”, a declarat Parasca.

Liderul formațiunii, vizată în mai multe dosare penale, a transmis că „partidul lor nu îi va dezamăgi pe alegători și va continua să lucreze pentru binele cetățenilor”.

„Aș dori să remarc cu mândrie că niciun candidat din partidul “Renaștere” nu s-a speriat, nu a cedat intimidării și nu s-a retras din cursă. Mulțumesc tuturor celor care au votat „Renaștere”. Nu vă vom dezamăgi!”, a a declarat Natalia Parasca.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin