Partidul „ȘOR” n-a murit, dar se transformă! Ilan Șor anunță despre crearea unui nou bloc politic – „Șansă, Obligații, Realizări – Ș.O.R.”

„Toate proiectele realizate până acum de Partidul „ȘOR” vor fi reprezentate, de acum înainte, de către Blocul politic „Şansă, Obligaţii şi Realizări – Ş.O.R.”. Anunțul a fost făcut de pe site-ul fostei formațiuni politice, scoase de Curtea Constituțională în afara legii.  

„La solicitarea și rugămintea a mai mult de jumătate din populația Moldovei, am inițiat formarea unui bloc politic care va reprezenta, va îngloba toate proiectele realizate până acum de Partidul „ȘOR”. Formațiunea noastră a intrat în memoria colectivă drept un partid al șansei, obligației și realizării. Din acest motiv, am luat decizia de a forma Blocul politic „Șansă, Obligații, Realizări”. Denumirea prescurtată este Blocul „Ș.O.R”.  Acest bloc are două obiective: de a obține victoria totală la alegerile locale, prezidențiale și parlamentare, dar și de a face tot posibilul pentru ca Moldova să devină bogată și prosperă și cu adevărat independentă”, a declarat Ilan Șor, potrivit unui comunicat de presă

Liderul Partidului „ȘOR” a mai anunțat că noul bloc politic este deschis pentru toți doritorii de a construi o „Moldovă înfloritoare, care își văd viitorul în țara noastră”. 

„În ceea ce îl privește pe Ilan Șor, el va avea rolul de coordonator politic în activitatea blocului. Primele două partide care au aderat la bloc sunt Partidul „Ai noștri” și „Forţa de Alternativă şi de Salvare a Moldovei””, se mai arată în comunicatul de presă. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram