Coaliția pentru Unitate și Bunăstare și-a anunțat candidatul la funcția de primar al Capitalei 

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) și-a anunțat astăzi reprezentantul care va lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei la scrutinul din toamnă. Este vorba despre liderul aripii tinere a formațiunii, Ion Bulgac.

Tânărul, licențiat în drept, a fost desemnat prin votul unanim al Consiliului național al CUB, întrunit astăzi într-o ședință. Ion Bulgac, care a condus un ONG pentru dezvoltarea tinerilor și a activat în câteva companii private, a lansat și un proiect liberal pentru Chișinău.

„Lansăm astăzi o ofertă pentru o generație care de 30 ani așteaptă ceva. O generație care nu a avut niciodată candidatul ei, o generație care a fost mereu neglijată pentru că ea ”nu votează”. Pornim astăzi o schimbare de paradigmă – oamenii ca mine nu mai pleacă din țară, oamenii ca mine vor ieși să voteze și-i vor desființa pe cei care cred că orașul și țara asta le aparțin”, a declarat Ion Bulgac.

În cadrul consiliului național, CUB și-a ales azi și nouă vicepreședinți, secretarul general al formațiunii și cei 15 membri ai Biroului politic.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram